My Application

02.10.2024 - 04.10.2024

Україна, Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

info@pe.com.ua

(044) 496-86-45

РЕДМЕД, ТОВ / REDMED LLC

На нашому стенді

Пристрій для нормотермічної перфузії донорської нирки ARK KIDNEY, EBERS. Лабораторні холодильники та морозильні камери TM METHER.

Бренди, які ми представляємо

"RAVIMED", "SIGMA", "STRUB", "Anhui Zhongke Duling Commercial", TM "MELING", ТМ "COOLERMED", "SMS Sp. z o.o.", "Lmb Technologie GmbH", "Qualmedi Technology Co.", "BLZ Technology", "Carnamedica Sp. z o.o", TM "BASO", FriMed, TIANHE PHARMACEUTICAL, MSE, HERMLE, FreMon, Dong Duong.,KALTEK-New! M&G INT`L-New! EICMED-New! DEKO-New! EBERS-New! TM METHER-New!

Опис:

ТОВ "РЕДМЕД" - офіційний дистриб’ютор в Україні багатьох іноземних компаній, які займаються виробництвом медичного обладнання та товарів медичного призначення. Ми не стоїмо на місці, постійно прагнемо розвиватися та збільшувати асортимент продукції. Ретельно стежимо за якістю запропонованих нами товарів та забезпечуємо сервісне обслуговування. Вся наша продукція проходить процес сертифікації та ліцензування відповідно до законів України. За останні кілька років ТОВ "РЕДМЕД" налагодило тісну співпрацю з багатьма вітчизняними благодійними організаціями та міжнародними фондами. Наша компанія постійно бере участь у державних тендерах та успішно виконує взяті на себе зобов’язання. Основна мета бізнесу – запропонувати сучасне та надійне обладнання для медичних установ України, яке відповідає суворим європейським та світовим стандартам якості. Ми забезпечуємо медичні заклади якісними медичними товарами за доступною ціною шляхом прямих поставок від виробника до кінцевого споживача.


Стенд: 1A-F18

ВЕБ-САЙТ

https://redmedua.com/uk

СОЦ. МЕРЕЖІ

ТЕЛЕФОН

38067 363 75 79

EMAIL

tov.redmed@gmail.com

АДРЕСА

вул. Джона Маккейна буд. 40, Київ, Україна, 01042