My Application

02.10.2024 - 04.10.2024

Україна, Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

info@pe.com.ua

(044) 496-86-45

БІОНІКС ЛАБ, ТОВ / LLC BIONIX LAB

At our stand

Tecan – Мікропланшетні рідери для ІФА, а також мультифункціональні рідери для досліджень методами флуоресценції, люмінісценції, абсорбції із підтриманням заданої температури, вологості та складу атмосфери (анаеробні, мікроаерофільні, аеробні умови). MetaSystems Probes - зонди для виявлення хромосомних перебудов (транслокацій, розривів та злиття), анеуплоідій та інших генетичних змін методом флуоресцентної гібридизації in situ (FISH) Oxford Nanopore Technologies – секвенатори третього покоління, що застосовують для виявлення спадкових та соматичних мутацій, молекулярного профілювання пухлин, у медичній генетиці та для профілактики багатофакторних захворювань. 4bases - ІVD набори для секвенування для аналізу складних геномних варіантів, асоційованих з лімфоїдними та мієлоїдними захворюваннями на обладнанні (Illumina, IonTorrent, Oxford Nanopore)

Brands we represent

Bio-Rad Laboratories Adrona Telstar Tecan geneMAP® (Genmark Saglik) MetaSystems Probes,Oxford Nanopore Technologies-New!

Description:

ТОВ «БІОНІКС ЛАБ» - постачальник лабораторного обладнання, реактивів та матеріалів для роботи з біологічними об`єктами. Ми надаємо допомогу в підборі обладнання для вирішення Ваших завдань. Наші досвідчені сервіс-інженери встановлюють обладнання і забезпечують гарантійне та пост-гарантійне обслуговування. Крім постачання лабораторного обладнання, тест-систем і реагентів, ТОВ «БІОНІКС ЛАБ» надає методичну підтримку своїм клієнтам та проводить навчання спеціалістів на базі навчальних центрів.


Stand: 1A-C18

SOCIAL NETWORKS

PHONE

38067 238 61 00

EMAIL

bionix@bionixlab.com

ADDRESS

вул. Межигірська, 87А, Київ, Україна, 04080