My Application

02.10.2024 - 04.10.2024

Україна, Київ, МВЦ, Броварський п-т, 15

info@pe.com.ua

(044) 496-86-45

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АБДОМЕД» / ABDOMED LLC

At our stand

ТОВ "АБДОМЕД" продовжує вражати інноваційними рішеннями для офтальмології! У нашому каталозі з`явились новинки, які допоможуть вивести діагностику та лікування очних захворювань на новий рівень. Серед них - 1 Терапевтична медична система Eye-Light від Espansione Marketing S.p.A. Ця передова система включає інтенсивну пульсуючу світлотерапію та техніку Meibomian Gland Expression для лікування синдрому сухого ока. Завдяки поєднанню інноваційних технологій і зручності у використанні, Eye-Light дозволяє ефективно та безболісно відновити здоров’я очей. 2 Оптичний біометр COLOMBO IOL II від Moptim Це новаторський прилад для оптичної біометрії з використанням технології двопроменевої оптичної когерентної B-scan спектроскопії. Він дозволяє вимірювати до 9 біометричних параметрів, забезпечує високочітке ОКТ-зображення рогівки та сітківки, що значно полегшує передопераційний скринінг і підвищує точність діагностики. 3 Автоматичний Оптично-когерентний Томограф та Фундус Камера Vision-700 від Crystalvue Це повністю автоматичний, безконтактний пристрій, який пропонує високоточну томографію та біомікроскопічну візуалізацію з використанням немідріатичної цифрової камери очного дна. Вбудований комп`ютер з ОС Windows 10 робить цей пристрій зручним у використанні для всебічного дослідження структур ока. Детальніше про нові продукти можна дізнатися на нашому сайті: abdomed.com.ua Ваша точність – наше натхнення!

Brands we represent

A.R.C. Laser GmbH; Crystalvue Medical Corporation; DGH Technology, Inc; Espansione Group; Chongqing IRC Medical Equipment Co., Ltd; Shenzhen Certainn Technology Co. Ltd.; Neitz Instruments Co. LTD; Ocular lnstruments, lnc.; OMNI Lens; Pacific Optics Electronics Co; Unicos Co. LTD; Rodek; Rodenstock Instrumente; Xingda Optical Apparatus Co. Ltd.; Espansione Marketing S.p.A.-New!

Description:

ТОВ "АБДОМЕД" - Ваш надійний партнер у галузі офтальмологічного обладнання та витратних матеріалів. Компанія з 2007 р. успішно працює на території України, є уповноваженим представником компаній: A.R.C. Laser GmbH Crystalvue Medical Corporation DGH Technology, Inc Espansione Group Chongqing IRC Medical Equipment Co., Ltd Shenzhen Certainn Technology Co., Ltd. Neitz Instruments Co. LTD Ocular lnstruments, lnc. OMNI Lens Pacific Optics Electronics Co Unicos Co. LTD Rodek Rodenstock Instrumente Xingda Optical Apparatus Co. Ltd. Надаючи високоякісне медичне обладнання для приватних офтальмологічних кабінетів, оптик та офтальмологічних клінік, державних медичних установ. Ми досконало розуміємо потреби наших замовників і завжди шукаємо найкращі рішення проектуючи комерційні пропозиції та конкретний запит обладнання так і на повне оснащення. У каталозі ТОВ "АБДОМЕД" Ви знайдете обладнання від провідних виробників з більш ніж 7 країн за категоріями: - Діагностичне обладнання; - Ультразвукове обладнання; - Лазерне обладнання; - Лінзи діагностичні та лазерні хірургічні; - Витратні матеріали; - Медичні меблі; - Обладнання для медичних майстерень. Електронний каталог можете отримати за запитом в дірект. Ми прагнемо стати Вашим надійним партнером на довгі роки успішної діяльності. Тому пропонуємо повний спектр послуг, включаючи супровід доставки й монтажу обладнання, налаштування, навчання персоналу, сервісне обслуговування та заміну обладнання під час сервісу. Детальніше на сайті - abdomed.com.ua


Stand: 1A-G4

SOCIAL NETWORKS

PHONE

38067 579 76 78, 38099 145 57 23

EMAIL

office@abdomed.com.ua

ADDRESS

вул. Підлісна, 1-А, Харків, Україна, 61093